Klättermusen Trädvård AB

Jag sitter med en kopp kaffe, denna välgörande dryck och kikar ut över tomten här i Kungsbacka. Nu tänker jag berätta för er om hur ljust och fint det har blivit här sedan jag fick hjälp med trädfällning. På min tomt växte det flera höga tallar som skymde utsikten. Jag hade länge tänkt att jag borde göra något åt det. Jag har fått hjälp av en trädfällare i Kungsbacka. Det är ett företag som heter Klättermusen Trädvård. Jag skulle ju aldrig klara av att utföra det här farliga jobbet själv. Det krävs verkligen yrkesskicklig kompetens till sådana här uppdrag och det finns det på detta företag. Klättermusen Trädvård är ett företag jag vill rekommendera till er som är i behov av en trädfällare antingen i Kungsbacka eller också i Halmstad eller i Helsingborg. Tack vare att två grannar längre ner på gatan tidigare anlitat Klättermusen Trädvård för olika slags jobb så blev det så att vi pratade om detta oss grannar emellan, och de rekommenderade mig att kontakta Klättermusen Trädvård. Jag får tacka mina grannar för rekommendationen. Nu vill jag gärna rekommendera även er som är i behov av trädfällning att anlita detta företag. Det är det som är så bra med att blogga, att kunna ge tips på bra företag som verkligen kan vara till hjälp! 

Jag måste säga att resultatet blev mycket bra. Trädgården har blivit så mycket ljusare och utsikten inifrån huset har blivit mycket bättre. Nu behöver jag heller inte oroa mig för kommande stormar och vad det skulle kunna innebära. De som kom hit och fällde träden var mycket duktiga och erfarna och inte nog med det; de arbetade metodiskt och snabbt men samtidigt noggrant. Dyrt var det inte heller. Väl investerade pengar för det blev helt enkelt jättebra efter att Klättermusen Trädvård hade varit här.