Städhjälp för alla

Nej men se hallå alla underbara och förhoppningsvis glada personer som har klickat er in hit till min lilla blogg även idag! Jag hoppas att helgen har varit bra och att ni nu är riktigt utvilade och tar itu med er nya arbetsvecka med ny energi. Man får tacka ödmjukast för alla fina kommentarer som jag har fått på det här inlägget som jag skrev om städning. Eller närmare bestämt så handlade faktiskt inlägget mer exakt om ett företag som heter Aquarele och som utför hemstädning på Lidingö och i Vasastan. Det var många av er som aldrig ens hade tänkt tanken på att det här med att anlita ett städföretag, det är faktiskt någonting som man kan göra. Så nu när ni har bett mig att berätta mer om Aquarele och vad de kan göra för att underlätta även för er så vill jag givetvis se till att ni får reda på detta. För det ska ni ha klart för er, mina bästa och finaste läsare, att jag bryr mig verkligen om er och ert välbefinnande. Jag vet själv hur stressad jag var och hur svårt det var att få tillvaron att gå runt men detta var som sagt före det att jag anlitat Aquarele. Att man med enkla medel som att anlita ett städföretag verkligen får mycket kvalitetstid över till annat det är inte fy skam ska villigt erkännas. Dessa städtjänster är också något som de allra flesta har råd med i och med det så kallade rutavdraget. Men nu gör vi väl så här att jag lägger in en länk här i texten och via den så kommer ni in på Aquareles hemsida. Där får ni all matnyttig information som ni i Vasastan eller på Lidingö med dess omnejder kan behöva.